Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsartext
Norra Hälsinglands Diabetesförenings medlemsmöte

Detta är en läsartext.

Tipspromenad i Teaterparken i härligt höstväder

Annons

Äntligen! Vi har i dessa pandemitider kunnat genomföra ett medlemsmöte. Vi började med en tipspromenad i Teaterparken med lite kluriga frågor om Svenska Diabetesförbundet. Medlemmarna kunde konstatera att det skett en hel del genom åren. Insulinet fyller 100 år, Svenska Diabetesförbundet bytt natt från Riksförbundet för sockersjuka mm. Vinnaren fick en kokbok som vi hoppas hon ska få nytta av.

Annons

Efter promenaden samlades vi i Funktionsrätts lokal och det bjöds på kaffe och mackor och under tiden vi fikade berättade vår vice ordförande Laila Sigvardsson om kostens betydelse. Intressant tyckte närvarande medlemmar och åter kan vi konstatera att diabetes är en sjukdom som måste behandlas individuellt då vi alla är olika. Det är skönt att kunna träffas igen under ordnade former och utbyta tips och erfarenheter.

Annons

Jättetrevligt möte och många frågor under Lailas stund.

Vi närmar oss 14 november, Världsdiabetesdagen, och då kommer vi att finnas i HG Hudikgalleriorna för att sprida information, rekrytera medlemmar och visa att vi finns i norra Hälsingland. Föreningen är öppen för dig med Diabetes oavsett ålder och även för dig som är anhörig, intresserad, personal inom vården eller om du enbart vill stödja Svenska Diabetesförbundet som slår hål på myter och fördomar genom att sprida kunskap.

Förbundet är en stark röst mot orättvisor och slåss för jämlik vård över hela landet. Svenska Diabetesförbundet påverkar beslutsfattare, kommuner och hälso- och sjukvården.

Förbundet ger stöd till forskningen om diabetes. Ditt stöd till forskning gör skillnad för alla som lever med diabetes.

Lena Jonsson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy