Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Konstföreningen Måltavlan besöker Janet Heinonen – lokal konstnär i Hudiksvall

Detta är en läsartext.

Janet Heinonen visar upp en av kvällens inköpta vinster som en lycklig vinnare kan välja i konstföreningen Måltavlans lotteridragning i november

Annons

Inför kommande lotteridragning i vår Arbetsplatsförening Konstföreningen Måltavlan förlade styrelsen ett styrelsemöte hos en lokal konstnär, Janet Heinonen, Hudiksvall. Vi blev varmt och hjärtligt mottagna hos Janet som visade oss en del av sina konstverk. Styrelsen beslutade köpa in vinster till årets lotteri och vi är ju snart framme vi föreningens årsmöte där samtliga vinster ska fördelas.

Annons

Janets värme och gästfrihet gav oss i styrelsen en stund av ro och det var en njutning att vistas i Janets hem som är så mysigt och hemtrevligt. Stort tack till Janet och vilka konstnärer vi har i vår närhet.

Annons

Dragning av årets lotteri sker i början av november och årsmötet planeras i slutet av samma månad. Alla vinnare får personliga meddelanden och så har Konstföreningen Måltavlan en egen hemsida samt att vi finns på Facebook.

Nöjda med våra inköp avslutades kvällen med gott fika hemma hos Janet.

Lena Jonsson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy