Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsartext
Konsert med Per-Erik Hallin

Detta är en läsartext.

Per-Erik Hallin.

Annons

Per-Erik Hallin gästade Hudiksvall på lördagskvällen. Konserten spelades i Höglidenkyrkan och som arrangörer var Timan Olofsson musik & inspiration,

Mikael hälsade alla välkommen till den välfyllda kyrkan och då särskilt till Per--Erik. Han är ju mycket välkänd från bland annat Melodifestivalen där han deltagit flera gånger och hans bidrag till låtar är också många.

Annons

Han började att sjunga flera av sina kända sånger. När han bad om en önskesång ropade publiken enhälligt Morgonluft. Han sjöng den och fick hjälp av publiken.

Annons

Ylva bjöds fram och tillsamman sjöng de Vilken värld det ska bli. Ytterligare sånger sjöngs, bland annat Åh store Gud som också Elvis har sjungit How great you are. Den välkända psalmen är skriven av Carl Boberg och har översatts till många språk,

Per-Erik har ett stor internationellt cv och spelat i många länder. Bland annat ackompanjerade han Elvis Presley. Per -Erik fortsatte med flera sånger, han tackades av Mikael och extranummer följde.

Alla gick hem med en härlig känsla.

Maj Anita Persson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy