Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Pubkväll med countrymusik

Detta är en läsartext.

Ingvar Bergkvist och K-G Karlsson uppträdde på The Bell.

Annons

Nästan 50 medlemmar samlades på The Bell den 27 oktober efter nästan två års uppehåll.

När alla bokat sig och beställt maten hördes sorlet och en härlig stämning spred sig. Ordförande Maj-Britt Norlander hälsade välkommen och presenterade kvällens artister Ingvar Bergkvist och K-G Karlsson. Grabbarna sjöng mestadels countrylåtar och ackompanjerade sig själva på gitarr och bas.

Annons

I pausen meddelade ordförande att nu öppnar Patricia upp för möten och det innebär att föreningen kommer att hålla höstmöte där den 25 november. Verksamheten inomhus fortsätter att planeras och kombineras med de inarbetade aktiviteterna utomhus. Resekommitténs planer sträcker sig redan fram till nästa höst och några efterlängtade företagsbesök är också planerade. Underhållningen fortsatte och Ingvar och K-G fick sjunga önskelåtar samtidigt som publiken fick skratta gott och applådera åt K-Gs historier. Kvällen avslutades med ett ”på återseende” i november.

Maj-Britt Norlander

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy