Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bollnäs

Läsartext
Månadsträff med SPF Seniorerna i Bollnäs

Onsdagen den 27 oktober var det dags igen för SPF Seniorerna i Bollnäs att träffas.

Detta är en läsartext.

Onsdagen den 27 oktober träffades SPF Seniorerna i Bollnäs igen.

Annons

Månadens aktivitet var den efterlängtade modevisningen på Församlingshemmet i Bollnäs där drygt 90 förväntansfulla medlemmar samlats.

Som så många gånger förr stod Fannys och Pepes proffsiga presentatörer för visningen av höstens mode och våra egna medlemmar ”mannekängade”. Vi fick både nypa och klämma på kläderna till mångas glädje och skratt. Mannekänger och presentatörer fick varsin blomma som tack. Vi ser redan fram mot nästa visning.

Annons

Annons

Som vanligt serverades en fantastisk smörgås samt kaffe och kaka från Unnegårds i Edsbyn. Därefter följde den spännande lotteridragningen och ett antal medlemmar gick hem med fina vinster.

Ordförande informerade om kommande verksamhet och tog upp frågan om promenadgrupper. Yngve Lindgren berättade om vår boule-grupp som börjar komma igång och hälsade fler medlemmar välkomna att delta.

Maud Kvarnäng, Bollnäs

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy