Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Streckdrama och derbyrysare – livesänd supervecka: "Häftigt"

HuFF slåss för sin överlevnad i ettan och Strand för sin existens i trean. Dessutom väntar innebandyns regionsfinaler. Hela Hälsingland sänder rubbet.

Annons

Varje match är livsviktig för Hudiksvalls FF i slutfasen av ettan norra. Laget slåss runt strecket och innehar just nu fjortondeplatsen med tre omgångar som återstår. En placering som skulle innebära degradering till division 2, om den står sig.

På lördag väntar en häftig grundserierysare mot IFK Luleå som livesänds direkt på helahalsingland.se, där du som är prenumerant kan ta del av matchen.

Då HuFF möter seriejumbon Luleå är matchen av största vikt. Vid seger har HuFF goda chanser att klättra i tabellen. En förlust skulle innebära en betydligt tuffare resa mot säkrat kontrakt i de avslutande två omgångarna mot Dalkurd och Assyriska.

Annons

Matchen mot Luleå spelas på lördag, och har sändningsstart 12.50.

Ettan norra.

Annons

Division 3 södra norrland.

Ett annat lag från Hälsingland, nämligen Strands IF, spelar också en nyckelmatch i helgen. Ett derby väntar mot Söderhamn, även den matchen på lördag. Och precis som för HuFF är det sändningsstart 12.50 i mötet mellan Strands IF och Söderhamns FF.

Strands IF ligger just nu på nionde plats i tabellen, två poäng bakom Strömsbergs IF. En seger skulle därmed betyda väldigt mycket.

Andreas Smedbakkens Hudiksvalls FF har tre nyckelmatcher i slutfasen av säsongen. Två möten med bottenkonkurrenterna IFK Luleå och Assyriska FF bland annat.

Bild: Victoria Mickelsson

Strands IF hoppas få jubla i derbyt mot Söderhamn på lördag – en match som livesänds på helahalsingland.se

Bild: Joseph Edman

Under veckoslutet spelas dessutom historiens första länsfinaler i innebandy i Gävleborg. Sedan tidigare står det klart att du som är kund hos Hela Hälsingland ser Gävle GIK och Hudik/Björkberg göra upp i såväl dam- som herrfinalerna.

Annons

– Det här är riktigt häftiga och spännande matcher, säger Rikard Bäckman, projektledare för livesport i Bonnier News Local där Hela Hälsingland ingår.

Annons

Du som redan är prenumerant har tillgång till matcherna utan extra kostnad. Vill du bli digital kund, och ta del av matcherna blir du det enklast här.

För bäst användarupplevelse rekommenderas apple-tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. Tack vare vår nya publiceringsplattform fungerar nu även chromecast och Apple Airplay i apparna.

helahalsingland.se kommer matchen mot IFK Luleå, och alla övriga matcher att ligga kvar, och finnas tillgängliga som repris.

LIVESÄNDA MATCHER DENNA VECKA

Torsdag 4 november, 19.30: Gävle GIK–Hudik/Björkberg, damfinal

Fredag 5 november, 19.30: Gävle GIK–Hudik/Björkberg, herrfinal

Lördag 6 november, 13.00: Söderhamns FF – Strands IF

Lördag 6 november, 13.00: IFK Luleå – Hudiksvalls FF

Bild: Christina Bodén

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy