Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
RPG:s månadsmöte med Hälsotorget

Nu har höstens möten i RPG kommit igång igen. RPG betyder Riksförbundet pensionärsgemenskap.

Detta är en läsartext.

Allsång med rörelse, huvud axlar knä och tå.

Annons

Den här gången var träffen förlagd till Missionskyrkan Hudiksvall. Bosse Normand hälsade alla välkommen och särskilt Hjärtkören samt Felicia från Hälsotorget.

Kören sjöng sedan flera sånger med Bengt Näsfors som ledare, glädjen och entusiasmen som lyser runt medlemmarna går inte att ta miste på.

Gun Britt och Åke håller takten med gitarr och bas. Dagens andra gäst från Hälsotorget informerade om deras arbete. Mycket intressant och uppskattat.

Annons

Annons

Många av åhörarna visste nog inte vad Hälsotorget har för verksamhet. Till exempel kan man få individuella hälsosamtal i psykiska fysiska åkommor och tobaksavväjning.

Gruppsamtal med samtal om stavgång, balansträning mm. Man kan gå fyra gånger med stavar som man får låna. Sedan kan man bestämma om de passar.

Hjärtkören sjöng flera sånger.

Du kanske behöver hjälp med datorn att hitta 1177 för att läsa sjukjournaler med mera.

En mycket bra information och Felicia tackades med blommor och applåder.

Bosse hälsade sedan välkommen till möten senare i höst och då ligger julgröten 1 december närmast i tiden. Det blir i Björkbergskyrkan.

Kören fortsatte att sjunga olika sånger bland annat Mitt i oktober och Maria. Lotteri med åror hör till och de många vinsterna gick snabbt åt.

Lite allsång med Calle Östsånger och till avslut ledde Gun Britt i rörelsesången Huvud axlar knä och tå med alla gästerna som sjöng och gjorde rörelse.

Bosse tackade och hälsade välkommen åter.

Maj Anita Persson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy