Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Vi kan få nyheter från grannkommunen på annat sätt

Vi läsare kan få nyheter på annat sätt, om vi vill titta in i grannkommunens nyheter och händelser, skriver Ingrid Haak i en replik om att koppla samman papperstidningarna.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Arkivbild

Annons

Läst insändaren i Söderhamns Kuriren 20/10-21, om en prenumerants vädjan om en sammankoppling av tidningarna i Hälsingland. Först vill jag säga att det tycker jag INTE. Med er omdaning av tidningen, med ert arbete att prioritera, med arbetet att göra tidningen mer lokalt inriktad, tycker jag det känns mer "som min tidning"!

Läs mer: Varför inte koppla samman papperstidningarna?

Annons

Annons

Vi läsare kan få nyheter på annat sätt, om vi vill titta in i grannkommunens nyheter och händelser!

Tycker redan jag märker förändringarna som lokalt gjorts. Bra att många av era duktiga journalister och medarbetare har nära koppling till vår ort, då blir det ju ännu mer läsvärt, tycker jag. Tror till och med att journalisterna tycker det är roligt att göra "jobb på hemmaplan".

Jag, skulle inte prenumerera om det blev en sammanslagning av tidningarna, tycker denna prenumeration, innefattar det jag vill veta. Sen kan det ju kanske komma ännu mer/fler förändringar till det bättre, under resans gång.

Tycker till och med att det känns bra att tidningen inte kommer varje dag, tycker den känns mer komprimerad med tredagarstidningen! Sen kan det ju kanske komma ännu mer förändringar till det bättre, under resans gång.

Gärna mera lokala besök i vår vackra omgivning, intervjuer med personer som varit med en längre tid, och som har mycket att berätta om bygden, som till exempel bönder, fiskare, båtbyggare och andra intressanta personer, som kan mycket om bygden.

Familjesidan kan kanske utvidgas litet till, det intresserar säkert många!

Ingrid Haak, 3-dagarsprenumerant

Svar direkt:

Hej!

Redaktionen tackar för uppskattningen. Vi vill också jobba för fler förändringar till det bättre framåt. Att tidningen ska kännas som ens egen är viktigt, och vi tar gärna emot förslag på hur den kan bli bättre – som de förslag du lämnade i din insändare till exempel.

Annons

Annons

Finns det fler förslag på hur tidningen kan bli bättre, eller om det känns som vi har missat något i övergången till tredagarstidning, får man gärna höra av sig till mig.

Mathilda Svensson, chefredaktör och ansvarig utgivare Söderhamns-Kuriren

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy