Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
Informationsmöte med Husmodersföreningen i Söderhamn

Detta är en läsartext.

Husmodersföreningen hade denna kväll 18 oktober samlats till ett informationsmöte på Nejlikan med god uppslutning av medlemmarna. Det är flera i styrelsen som står i tur att avgå så det är flera som skall ersättas och det visade sig inte vara lätt, särskilt inte kassör och ordförande. Vi har vädjat tidigare men ingen är villig att gå in i styrelsen. Utan en fungerande styrelse går det inte att driva en förening. Några medlemmar ville att föreningen skulle leva vidare men ingen av dessa var villiga att ställa upp.

Annons

Annons

Så tyvärr får vi avsluta och lägga ner Husmodersföreningen, en förening som funnits sen 1934 men tiderna ändras och vi med den. Vi ska i alla fall träffas en gång till och då skall vi åka till Bergmans Fisk och äta en trerätters middag, det hoppas vi blir en trevlig avslutning och något att minnas.

Maj-Britt Hallberg, sekreterare

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy