Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsartext
Efterlängtad månadsträff med SPF -Seniorerna Söderhamn

Detta är en läsartext.

Annons

Tisdagen 19 oktober kunde vi äntligen träffas igen på Röda rummet, Kulturens hus efter ett uppehåll på drygt 1,5 år på grund av pandemin. Skönt att vardagen med gemensamma aktiviteter och social samvaro som förr i tiden, ser ut att vara möjligt framöver.

Ordförande Inger Engvers hälsade drygt 90-talet medlemmar välkomna och speciellt välkommen till dagens underhållare Per-Håkan Helén.

Annons

Per-Håkan framförde ett mycket välkomponerat sångprogram med allt från egen skriven musik till gamla kända låtar från Elvis, Sven-Ingvars, Cornelis med flera.

Annons

Efter fikapaus med kaffe och smörgås delades priser ut till de medlemmar som deltagit i tipsrundan på föreningens friluftsdag i september. Ove Haglund informerade om de olika aktiviteter som pågår, boule, promenader och dans. Ove påminde också om de regler som nu är aktuellt för vinterdäck.

Eva informerade om kommande resor, det fanns bland annat några platser kvar till Julkonserten i Stockholm och i början av nästa år är två resor inbokade till Iggesundsrevyn.

Inger informerade om olika studiecirklar som startas om intresse finns, Hjärt- och lungräddning, släktforskning, engelsk konversation m fl.

Dagen avslutades med sedvanlig lotteridragning varefter ordförande riktade ett stort tack till alla som kommit och till alla som hjälpt till under träffen.

Ordförande hälsade alla välkomna till nästa månadsträff 23 november.

Inger Engvers

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy