Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Gävleborgs län

Insändare
Spel för galleriet?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Marcus Lindström

Annons

Nu när det snart är val så får vi höra olika politiker, likt gamla knallar på en marknad försöka överträffa varandra om att deras produkt (läs politiska viljan) är överlägsen alla andras. Det största spelet är alla löftena i oppositionens skuggbudgeter. Där man kan lova vad som helst och ge löften som snabbt bleknar bort om man vinner valet, för då kommer det verkliga resultatet av deras politiska vilja att synas. Nu driver man frågor som skärpta straff för olika kriminella verksamheter från KD + M + SD.

Annons

Annons

Säga vad man vill men det är ju ganska klart för oss väljare att visst lär det finnas erfarenhet i dessa led inom denna fråga om straffvärden samt inte minst detta med bidragsfusk. Då det finns en gedigen egen erfarenhet inom de egna leden så måste man respektera viljan att skärpa straffen. Men vad som blir av det hela är höljt i dunkel till efter valdagen.

Spanarn

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy