Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Östanbräck

Läsartext
Höglidenkyrkans gemenskapsträffar återsamlade

Troligen var det många som utropade med glädje, äntligen kan vi samlas igen när restriktionerna släpptes.

Detta är en läsartext.

Kaffet serverades i udda koppar med guldkant, en påminnelse om att alla är lika värda trots olikheter.

Annons

Gemenskapen i kyrkan är en samling för daglediga. Jolana Björke hälsade alla välkomna och framförde sin glädje att så många samlats. Känslan att alla längtat efter träffarna märktes väl.

Några sånger som alla känner till sjöngs, Säg känner du det underbara namnet, På en avlägsen höjd med flera.

En särskild hälsning i muskikform från GertOve Liw som numera är pastor i Sandviken. Han sjöng Det du nu inte vet om Himlen. Det blev mycket uppskattat.

Annons

Annons

Jolana talade sedan lite om de udda kopparna som det serverades kaffe i. Alla var olika men med guldkant. Hon talade på ett fint sätt om att vi alla är lika mycket värda trots olikheter och kanske en liten skada i kanten. Kaffet smakade bra och att det bjöds på goda mackor och tårta till var också uppskattat.

Ett trevligt lotteri hade Jolana fixat där lottnumret stod under kaffekopparna. Stor glädje till vinnarna. Några inlägg av deltagarna och att alla hade längtat efter gemenskapen fanns inget tvivel. Jolana tacka och hälsade välkommen åter om två veckor.

Maj Anita Persson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy