Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Rengsjö

Läsartext
Dagsresa till Dalarna med PRO Rengsjö

Den 20 oktober hade PRO Rengsjö ordnat en bussresa till Dalarna.

Detta är en läsartext.

Carl Larsson-gården i Sundborn med stugan Lilla Hyttnäs, huset där konstnärsparet Carl och Karin Larsson levde och arbetade kring förra sekelskiftet. Byst av Carl Larsson.

Bild: TT

Annons

Vi började dagen med ett besök på Carl Larsson-gården i Sundborn. En intressant upplevelse för oss som inte varit dit tidigare.

Resan fortsatte vidare mot Leksand, där vi åt en god lunch på restaurang Moskogen. Därefter fortsatte färden till Leksandsbröds fabriksbutik. Där fanns det mycket smått och gott att handla. Gjorde också en tur till Insjön, där Ittalas outlet och Claes Olsson kunde besökas.

Annons

Annons

Hemresan gick via den vackra turistvägen genom Tällberg till Rättvik. Eftermiddagsfika i Furudal, kaffe/varmkorv. Sedan fortsatte färden hemåt.

Våra trevliga reseledare Maggan Olsson och chauffören Tobbe bidrog med att det blev en givande dag för 37 nöjda pensionärer.

Laila Larsson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy