Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nordanstig

Läsartext
Öppet hus hos Nordanstigs S-kvinnor

Förra söndagen, den 10 oktober hade Nordanstigs S-kvinnor Öppet hus och invigning av Socialdemokraternas nya lokal, på Storgatan i Bergsjö.

Detta är en läsartext.

Yngsta deltagaren Amelie klippte det röda sidenbandet.

Annons

Vi var ett 15-tal kvinnor, mellan 7 och 90 år som hälsades välkomna av S-kvinnors ordförande, Mandy Eriksson Neu. Vår yngsta deltagare, Amelie klippte det röda sidenbandet, vi skålade och vår nya lokal var invigd.

Efter betydande renoveringsarbete av flera partimedlemmar så har vi nu en smakfull och ändamålsenligt färgsatt och inredd lokal som ska fyllas med aktiviteter. Några eftermiddagstimmar, denna söndag fylldes med trevliga aktiviteter; tipspromenad i hela lokalen, kaffe och rosa prinsesstårta, minnen från S-kvinnors aktiviteter genom åren, samtal om vad vi nu tycker är viktiga frågor att driva.

Annons

Annons

Vi beslutade också att kommande möte ska ha LOV:en (Lagen om valfrihet) som tema. Den berör många av kommunens kvinnor, vilka arbetar inom hemtjänsten. LOV är lokalt beslutad. Vi vill ägna mötet åt att diskutera, fördelar och nackdelar med LOV. Detta kommer vi att träffas och diskutera tisdag den 26/10-21, kl. 18.30. Alla intresserade är välkomna! Så avslutades mötet och dörren till vårt öppna hus stängdes för den här gången.

Anette Nybom

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy