Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
PRO Faxe bjöd på trivselträff med höstsoppa

Detta är en läsartext.

Kören när de sjungit Min gamle kompis Kalle Svensson. Foto: Privat

Annons

Ordförande Karin Gustavsson hälsade alla välkomna och vände sig särskilt till Ulla Olsson som är vår körledare samt till Björn Hagström som kommer att hålla ett quiz där deltagarna får tävla bordsvis. Hon hälsar också vår nye medlem Åke Lindgren välkommen. Programmet kommer att börja med lite allsång, Ulla Olsson och kören medverkar, allsången börjar med ”Vi pensionärer har ett strålande humör”, melodi Halta Lottas krog och fortsätter med ”Min bäste kompis Kalle Svensson”, han med hatt sjal och paraply.

Annons

Annons

Sven Ingvars ”Säj inte nej säj kanske kanske kanske” får avsluta allsångsdelen. Björn spelar några låtar på sitt dragspel under det att köket serverar ”Höstsoppan” med knäckebrödsmacka. Det smakade underbart gott, så gott att många fyllde på sina tallrikar.

Under kaffet med hembakat bröd var det dags för dagens ”Quiz med Björn”, som tur var fanns det tre alternativ att välja på med 1, X, 2. Två av lagen fick alla rätt och premierades med en varsin PRO-skraplott, ytterligare ett lag drogs bland de inlämnade svaren som fick en varsin minitriss.

Karin informerar om den kommande trivselträffen i november och att det då är ett formellt årsmöte, där valberedningen föreslår att alla behåller sina poster fram till årsmötet i mars 2021, inget möte kunde ju hållas i mars 2020 på grund av rådande restriktioner. Vid årsmöte är det fri entré, kören under ledning av Ulla Olsson kommer att medverka.

Funderingar vid kaffet. Foto: Privat

Kalle informerar om att de som vill prova på boule är välkommen att vara med, PRO Faxe har drygt 12 spelare. Kom gärna med i våran kör som övar torsdagar kl. 11.00- 12.00 på IOGT-lokalen. Seniordansen kommer att starta måndagar kl. 14.00 om intresse finns. Karin kallar fram kökspersonalen som får en välförtjänt applåd för den goa höstsoppan och det hembakade brödet till kaffet, hon tackar Ulla Olsson och Björn Hagström för deras medverkan, hon meddelar att PRO Faxe har köpt in strumpor av olika sorter som medlemmarna får köpa till ett reducerat pris.

Annons

Kalle informerar om en resa den 12 december till Stockholm med lite julshopping som avslutas med Adventskonsert i Stockholms nya konserthus ”Waterfront” kl. 14.30. Dagen avslutas med dragning på lotteriet.

Kalle Brodin

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy