Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
PRO Sandarne årsmöte

Detta är en läsartext.

PRO Sandarne höll sitt Årsmöte tisdagen den 12 oktober på Östanbogården.

Ordförande Sven Erik Jansson hälsade de närvarande medlemmarna välkomna till dagens möte. Speciellt välkomnades vår sånggrupp PRO-tonerna och dess ledare Björn Hagström.

Ordförande tände ett ljus gemensamt för alla de 11 medlemmarna som lämnat jordelivet under år 2020. Med en tyst minut hedrades de bortgångna medlemmarna. PRO-tonerna sjöng: Där rosor aldrig dör samt Jag skall gå genom tysta skyar, varefter Anita Olsson läste en dikt. Parentationen förklarades avslutad.

Annons

Annons

Björn Hagström och kören framförde därefter ett antal kända sånger, såsom: Solen lyser även på liten stuga, Bibbi, Mame, Jag trodde änglarna fans, Höstdagen med mera. Ett musikprogram som högt uppskattades av de närvarande medlemmarna.

Årsmötet startades och genomfördes under ledning av Sven Erik Jansson. Verksamhetsberättelsen och den ekonomiska berättelsen samt revisorernas berättelser för år 2020 redovisades och godkändes av årsmötet. Revisorerna föreslog ansvarsfrihet för det gångna året, Vilket godkändes av årsmötet.

Med anledning av pandemin, då ordinarie årsmöte inte kunde genomföras under våren 2021 föreslår styrelsen att: Årsmötet förlänger mandattiden för nuvarandevalda till årsmötet i mars år 2022. Årsmötet beslutade enligt styrelsens förslag att: förlänga samtliga valdas mandat fram till kommande årsmöte.

Ordförande Sven Erik Jansson avslutade mötet samt bjöd in till kaffe och smörgås, därefter spelade vi bingo och förrättade dragning av vinster på vårt lotteri. Ordförande framförde mötets tack till dagens köksgrupp samt och avslutade därefter dagens sammankomst. Nästa möte blir den 9 november klockan 13.00 då budget och verksamhet för år 2022 skall behandlas.

Enar Granqvist

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy