Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ramsjö

Insändare
Miljöpartister har inte råd att bo på landet

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Leif Granlind

Annons

Om man är miljöpartist och bor i storstaden så kanske man tycker att drivmedelspriserna kan höjas för att hejda klimatpåverkan. Vi som bor i glesbygden och kanske inte tjänar de högsta lönerna har inte råd med detta. Vi har inte den kollektivtrafik som ni i staden har.

Arbetare i till exempel småbyar som Ramsjö i Ljusdals kommun har inte samma utbud och är tvungen att åka egen bil för att få det att fungera. Vi skulle vilja vara miljövänner men har inte råd med detta. Dieselpriset är nu över 19 kronor litern och vem tusan har råd att rösta på partier som förespråkar detta.

Annons

Annons

Jag tycker att drivmedelspriser eller skatt på drivmedel ska vara högre i storstaden och billigare på landet. Ni i storstaden har bättre vägar och vi på landet får eventuellt det som blir över till vägunderhåll. Vilket parti ska man rösta på i nästa val? Det lär inte bli MP.

B.S.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy