Annons

Annons

Insändare
Två sidor av samma mynt

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det fanns en god tid på Gnarps skola, skriver insändaren.

Bild: Roxanne Nilsson

Annons

Nu går verkligen drevet i Nordanstig, skolchefen hängs ut, hela Gnarps skola hängs ut, lärare hängs ut, före detta personal och ledningar får sin beskärda del. Och ja, det finns saker som inte varit bra de senaste åren – det håller jag med om – men ett mynt har alltid två sidor. Det fanns en god tid.

Denna skola var länge en bra skola med behörig och engagerad personal och goda studieresultat, tvålärarsystem och speciallärare samt en stabil och lyhörd rektor. Kanske för bra? Dåvarande skolchef startade raserandet av skolan, skolans utvecklingsarbete och framåtanda kvävdes, vilket ledde till att såväl ledning som personal till slut sökte sig nya arbetsplatser och arbetsgivare.

Sluta häxjakten nu och stötta den personal som nu ska försöka bygga upp skolan igen. Lyssna inte bara på gement skvaller som troligtvis bottnar i gammal surdeg och upplevda oförrätter, det gynnar inte barnen eller nuvarande personal och det gynnar inte heller den elev som benämns Lukas.

Annons

Myntet har som bekant två sidor, putsa båda sidorna så blir det mycket tydligt.

Annons

Förälder till tre

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy