Annons

Annons

Läsartext
En mysig eftermiddag med mat och mode för PRO Kilafors

Det var en strålande höstdag när PRO Kilafors hade månadsträff i Lilltjära bygård den 12 oktober i Lilltjära Bygård. 90 PRO- medlemmar träffades till en mysig eftermiddag med mat och modevisning.

Detta är en läsartext.

Modevisning i Lilltjära bygård. Foto: Birgitta Boström

Annons

Det började, som sig bör, med att ordförande Anette Lindholm hälsade alla välkomna och meddelade dagens program.

Sångkören framträdde inte denna gång. De har inte träffats under hela pandemin så de behövde öva, men nästa gång vi träffas 16 november har de övat färdigt!

Anette påminde om Café pensionären som ordnas varje onsdag i PRO-lokalen och hoppades att fler ska hitta dit. 20 kronor för kaffe och fika och trevlig samvaro.

Inga Strömberg från hobbyn önskade att fler skulle komma på torsdagar till PRO-lokalen.

Nästa möte vill vi ha matnyttiga varor till vinster. Så börja fundera redan nu på vad ni vill tillverka eller köpa som går att äta.

Inga-Britt, som är gympaledare, vill se fler på sina gympass. 55+ passar alla. Det är ungefär samma rörelser och övningar som Sofia har i TV-rutan. Måndagar och torsdagar i Kilafors skolan.

Annons

Resa kommer att anordnas i december. Julmarknad till Axmarhytta och Julbord på hemlig plats. Anmälan senast 8 november till Eva Lucchesi.

Och nu tycker jag synd om de som inte kunde vara med i Lilltjära denna dag, de blev utan en fantastisk Caesarsallad! Kökspersonalen, som är en helt ny konstellation, hade gjort ett suveränt jobb och serverade en välsmakande, aptitlig och snygg Caesarsallad med tillbehör.

Annons

Så var det då äntligen dax för Modevisning! Ingalill Styverts och Christina Nyberg från InTo visade upp höstens kollektion. Fem medlemmar agerade mannekänger och vi fick beundra många fina kreationer.

Bitta Olsson från Team Sportia klädde upp två män och två damer i matchande sportkläder, mycket snyggt.

En trevlig dag avslutades med kaffe och lotteridragning och Anette tackade alla som deltagit med blommor och en varm applåd.

Birgitta Boström

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy