Annons

Annons

Nya helahälsingland.se

Vi svidar om – helahälsingland.se får modernare nyhetskostym 

Den uppmärksamme och digitale läsaren har redan noterat att allt inte är som vanligt på helahälsingland.se i dag.

Annons

Sajten har fått ett nytt utseende som ska göra det lättare att hitta till just det du är intresserad av. Vi har också passat på att göra formen lite ljusare och fräschare.

Även om vanor och rutiner är viktiga när det kommer till konsumtion av journalistik så måste både papperstidningar, sajter och appar uppdateras med jämna mellanrum.

I dag konsumerar sju av tio våra digitala nyheter på sin telefon. Så såg det inte ut när helahälsingland.se byggdes om förra gången. Flödet av digitala nyheter har också ökat vilket ställer nya krav på sortering.

På nya helahälsingland.se har vi valt att lyfta till exempel sport och opinionsmaterial i särskilda block så att du smidigt kan hitta dit. Den nya designen skiljer vi också tydligare på nyheter å ena sidan och opinions- och debattartiklar å den andra. Allt för att underlätta för dig som läsare.

Annons

Annons

Kanske kommer den nya kostymen att kännas lite ovan till att börja med, men ge den lite tid. Även om den är snygg och modern så är den ny både för dig som läser och för oss som jobbar med den (och det kommer också att tillkomma nya, smarta funktioner allt eftersom).

Ta gärna en stund och klicka dig runt på och tyck och tänk – och hör gärna av dig med synpunkter!

Glöm inte att uppdatera appen!

Du kommer att behöva uppdatera helahälsinglands app för att kunna ta del av dina nyheter.

Gör så här:

Appstore: Inne i Appstore klicka på ikonen när du har sökt fram appen, då får du upp en knapp där det står ”uppdatera”, som du klickar på. (Du klickar alltså inte på ”öppna” när du sökt reda på appen i Appstore.) Sedan fortsätter du med att ställa in vilka pushar du vill ha för att inte missa något av det som händer på din ort eller inom dina intresseområden.

Annons

Annons

Google Play: I Google Play söker du reda på appen, och klickar på ”uppdatera”-knappen direkt.

Mathilda Svensson, chefredaktör Söderhamns-Kuriren

Tomas Froms, chefredaktör Ljusnan

Christian Höijer, chefredaktör Ljusdals-Posten

Mattias Guander, chefredaktör Hudiksvalls Tidning

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy