Annons

Annons

Läsartext
Nystart i Hybo – Musikcaféet tillbaka

Detta är en läsartext.

Stor uppslutning när musikcaféet säsongsöppnade i Hybo. Foto: Lennart Nordqvist

Annons

Glada miner och dito humör kännetecknade återstarten av Musikcaféet i Hybo Bygdegård.

– Vi har väntat i 19 månader. Nu är det äntligen dags, var det allmänna omdömet.

Visst har pandemin ställt till det för många. Ingen musik, inget umgänge bara längtan efter att åter få träffas på Bygdegården.

Och det blev en trivsam kväll. Med ett 15-tal musiker och sångare på scenen, startade Eva Pettersson från Ljusdal kvällens spelträff. Åter strömmade de kända melodierna ut över den lyckliga samlingen av åhörare. De flesta hade inte kunnat träffas sedan den senaste spelträffen i februari förra året. Det fanns mycket att prata om.

Hybo Bygdegård är perfekt för dessa arrangemang. Toaletter, servering och möjligheten att gå ut och få frisk luft finns nära.

Även personalen verkade trivas. Det bjöds på både på- och tretår med glatt humör. Mellan alla instrumentala melodier, sjöngs det allsång och solosång där KG Karlsson från Nianfors, Göte Eriksson från Hudiksvall, Bengt Nord från Bjuråker och Eva Hansson från Vallsta stod för detta.

Annons

Annons

Kvällen avslutades med att gitarrvirtuosen Torkel Nilsson från Ljusdal traditionellt spelade Guitar Boogie.

Bosse Johansson

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy