Annons

Annons

Läsartext
Gåbingofinal för PRO

Under sju måndagar har en större grupp PRO-medlemmar gått en Bingorunda runt Lillfjärden.

Detta är en läsartext.

PRO-medlemmar på bingopromenad.

Annons

De har köpt bingobrickor av Börje Larsson som skött försäljningen i paviljongen och därefter har promenaden startat. Elva nummerbrickor har varit uppsatta på stolpar runt Lillfjärden. När deltagarna kryssat färdigt har de gått vidare och lämnat plats för kamraterna. Deltagarna har hela tiden haft coronaavstånd till varandra och andra promenerare. Vädret har mestadels varit fint och deltagarna har fått uppleva både varma sensommardagar och den blåsiga hösten. Det har varit ett trevligt sätt att umgås på utomhus kombinerat med lite spänning. Vinsterna har bestått av kaffepaket och skraplotter. Om inte tillräckligt många vinster fallit ut har dragning skett av vinnare.

Annons

Annons

Avslutningsdagen deltog 31 medlemmar och Börje sålde 58 brickor. En liten historia hade Hans Gröning stått för efter varje bingorunda vilket gjort att deltagarna även fått sig ett gott skratt. PRO föreningen bjöd denna ”kanelbullens dag” på kaffe och nybakade kanelbullar medan information om kommande resor, studiecirklar, PUB besök mm lämnades. Börje tackades med ett presentkort och varma applåder och han lovade återkomma med bingo till våren.

Maj-Britt Norlander

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy