Annons

Annons

Läsartext
Medlemsmöte med PRO Forsa/Näsviken

På självaste dagen då coronarestriktionerna upphävdes så träffades ett 60-tal PRO-medlemmar på Folkets Hus i Sörforsa.

Detta är en läsartext.

Börjes spelgäng

Annons

Musik strömmade från scenen där Börje Ring, Hasse, Tage och Karin mötte och lockade fram glädjen i oss. Kaffeborden var dukade med vita dukar och rönnbärsklasar som lyste vackert.

Ordförande Kerstin Tillemar hälsade oss välkomna och informerade om kommande evenemang. Hon påminde också om FN:s äldredag 1 oktober och manifestationen med samling i Kanalparken. Evert Bergström blev uppvaktad för sin medverkan i PRO:s Riksmästerskap i orientering där han fick en hedersam tredjeplats. Även fyra styrelsemedlemmar som avgått blev uppvaktade.

Kaffe med macka

Annons

Annons

Därefter fick vi kaffe och smörgås och blev underhållen av Börjes vitsar och bra musik av musikanterna. Så småningom blev det dragning på årorna där flera priser hade skänkts bland annat av Sivert som plockat och rensat trattkantarellerna. Upplyfta av musik och trevlig samvaro kändes tillvaron lite lättare när vi vandrade hemåt.

Anita Andersson

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy