Annons

Annons

Läsartext
Pecke Polis underhöll PRO Ljusdal

Detta är en läsartext.

Pecke Polis.

Annons

Den 20 september hade PRO Ljusdal medlemsmöte på Bygdegården i Borr där ett 50-tal medlemmar var närvarande.

Ordförande Lennart Canskog hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Kassör Barbro Svensson meddelade att ekonomin är fortsatt god.

Det informerades om kommande aktiviteter, samorganisationen anordnar en friluftsdag på Nikelsvallen i Los den 22/9, bussresa till Persåsen och Hovermogården i Jämtland den 29/9, julbordskryssning med Viking Cinderella blir den 24-25/11. Den 1 oktober inbjuder PRO distriktet i Gävleborg till en manifestation på FN:s äldredag vid kommunhuset i Ljusdal.

Vidare berättades att linedance börjar den 28/9 kl 11.00 på Slottegymnasiet , vinkunskapskursen börjar i januari, sången börjar i oktober, bowling den 30/9 kl 12.00. En läs- och resecirkel planeras under hösten-vintern.

Annons

En mycket underhållande föreställning framfördes av Pecke Polis, som varit polis i många år och även musiker. Han berättade om hur man ska undvika att bli bedragen på nätet och blandade framförandet med sång och musik.

Annons

Mötet avslutades med kaffe och smörgås och lottdragning med många vinster.

Kerstin Nilsson

Det var information om bedrägeri mellan låtarna.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy