Annons

Annons

Läsartext
LÄSARTEXT: "Äntligen" var ordet för Hennan PRO:s medlemsmöte

Detta är en läsartext.

Maten tystar mun? Annars var diskussionen livlig på PRO:s möte.

Annons

23 september inbjöd Hennan PRO sina medlemmar till ett medlemsmöte med lunch. Cirka hälften av medlemmarna kom till mötet, vilket innebar att lokalen fylldes till brädden. Ett antal äldre, som av privata skäl inte kunde deltaga i mötet, fick genom ombud ett lunchpaket.

Det kunde i sorlet höras ett "äntligen". Det fanns, och finns, ett stort uppdämt behov av att träffas fysiskt.

Billy Eng, vår nye ordförande, svingade klubban med bravur och själva mötet kunde därigenom hållas på en strikt nivå. Inga nya, eller speciella frågor eller synpunkter framkom. För underhållningen svarade Lars Lindberg, som framförde många fina visor till eget komp. Han hade dock svårt att göra sig hörd i "samtalssorlet".

Lunchen som hade beställts hos Golfrestaurangen, Andres Cabezas Garcia, var riklig och mycket god. Lunchen bekostades av föreningen. De pengar (överskott) som finns ska tillfalla medlemmarna. Det är dagens medlemmar som byggt upp och utgör grunden för vår verksamhet. Det medför också att, när möjlighet finns, överskottet ska tillfalla medlemmarna i en eller annan form, och inte samlas på bank.

Annons

Annons

Veckan som gått har varit en hektisk period för Hennan PRO: 21/9 Höstresa, 22/9 Friluftsdag på Nickelvallen i Los i SamO:s regi, 23/9 Medlemsmöte, 24/9 kursverksamhet för styrelserna i Hennan, Ljusdal och Järvsö. 25/9 och 26/9 en utställning "Hennan förr", en utställning inte enbart för PRO-medlemmar, utan även för allmänheten. Utställningen är tänkt att genomföras 2 ggr/år med ett förnyat material. Höstprogrammet i övrigt för Hennan PRO är fullt av möten och aktiviteter.

Äntligen kan vi fungera fritt utan större restriktioner, och förhoppningen är att vi kan lägga pandemin bakom oss. Ett mycket tillfredsställande medlemsmöte.

Kurt L. Rådlund

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy