Annons

Annons

Coronaviruset

Insändare
INSÄNDARE: Foliehattar tror sig veta bättre än alla andra

Insändarskribenten Roger är rädd att "foliehattar" som vägrar vaccin kan innebära en dödlig fara andra.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Stefan Ed

Annons

Nu finns ett reellt och onödigt, samt i värsta fall, dödligt hot mot våra barn och våra gamla.

Hotet är dessa ”foliehattar” som envisas med att tro sig veta bättre än alla oss andra och därför inte tar vaccinet mot corona. Dessa kan inte som ignorant minoritet få förgöra de vi vill ha kvar i våra liv.

Kräv att offentliga arbetsplatser snarast befrias från en onödig börda och fara för barns och gamlas liv. Det ovaccinerade fåtalet väljer själva sin väg – men den yngre, äldre och andra som är i beroendeställning av dem utsätts mot sin vilja för faran. Detta är fel, väldigt fel!

Jag vill inte vara med och betala för ovaccinerades vård. Jag vill inte heller att andra svårt sjuka, på grund av att ovaccinerade patienter upptar resurser, ska nekas få sin vårdinsats i god tid.

Kvarvarande ovaccinerade kan sättas i isolering i avvaktan på vårdplats, de har haft sin chans. En svårt cancersjuk har ofta inte fått göra något val, de har haft otur och de dör i större antal per år än ovaccinerade.

Annons

Oskyldiga sjuka ska inte, i värsta fall, riskera att dö för att personer som nekat en fri och effektiv behandling (vaccinet) tar upp sjukvårdens resurser.

Annons

Roger

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy