Annons

Annons

krönika

Christian Höijer
LjP:s chefredaktör: Trubbel i tryckpressen satte stopp för LjP

Ljusdals-Postens chefredaktör Christian Höijer skriver här om problemen med tryckpressen som gjorde att torsdagens papperstidning inte kom i tryck.

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Bild: Anders Nordlén

Annons

Kära läsare, ibland blir det inte som man tänkt sig. När Bonniers tidningar skulle tryckas i Östersund under onsdagen så uppstod ett fel i tryckpressen som ställde till det rejält i produktionen.

För Ljusdals-Postens del blev det så illa att torsdagens papperstidning helt enkelt inte kunde tryckas. Producerad och klar är den ju, och går att läsas i sin helhet som e-tidning – och alla nyheter finns så klart på sajten och i appen.

Med det sagt är det ju trist för dig som inte har möjlighet att läsa digitalt. I fredagens tidning har vi därför valt att plocka med en del av det material som var tänkt för torsdagstidningen, bland annat vår granskning av hur Ljusdals kommun betalt tre kvarts miljon kronor i onödan för skadestånd på grund av att de brutit mot arbetsrätten.

Annons

Du kan också läsa om kommunens vassa fotbollslag, Ljusdal och Färila, som ju tog sig ända till semifinal i DM och bjöd på benhårda matcher trots att motståndet (Bollnäs GIF och Huff) spelar flera divisioner högre upp i seriesystemet.

Annons

Jag vill också meddela att du som kund har möjlighet att reklamera inom sju dagar för att att ha rätt till ersättning, det gör du enklast på vår kundwebb. Du erbjuds kompensation genom att vi, beroende på ditt betalsätt, förlänger din prenumeration med motsvarande antal dagar alternativt drar av kostnaden i kommande autogirodragning.

Nu hoppas vi att vår tryckpress håller formen framöver och att du får en finfin helg!

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy