Annons

Annons

Läsartext
LÄSARTEXT: Medlemsmöte hos PRO Nordanstigskusten

Detta är en läsartext.

Mötets ledning Britt Åslin och Elsie Hammar.

Annons

Ordförande Britt Åslin hälsade medlemmarna välkommen till S:t Eriksgården i Gnarp.

Maj-Britt Norlander från PRO-distriktet lämnade information om distriktets verksamhet och kommande möten och aktiviter.

Hon välkomnade Nordanstigskustens förening särskilt till PRO:s Manifestation i Hudiksvall på Äldredagen. Britt lämnade information från KPR-mötet och att nu är de nya boulebanorna i Gnarp klara. Föreningen vann Allvetartävlingen i Nordanstig och deltar i nästa tävlingsnivå i Bollnäs den 20 september.

Karin Jonsson, bingoutropare.

Annons

Annons

Årsmötet kommer att äga rum den 14 oktober och föreningen uppmanade medlemmarna att kandidera till olika poster. Medlemmarna passade på att ställa frågor om resor, fortsatt körverksamhet med mera. Utomhusaktiviteter på Friluftsdagen är ännu inte fastställda. Efter en ekonomisk rapport från kassören samt kaffe och en god macka förrättades ett lotteri med många vinster. Med en känsla av att nu var PRO-verksamheten på väg att återgå till normala förhållanden avslutades mötet. Karin Jonsson satte fram bingosnurran för att medlemmarna en gång till denna eftermiddag skulle få uppleva lite spänning.

Maj-Britt Norlander

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy