Annons

Annons

Läsartext
LÄSARTEXT: Försenat årsmöte kunde äntligen genomföras

Årsmötet som skulle ha skett i mars har flyttats fram på grund av pandemin. Nu har PRO Kilafors äntligen lyckats genomföra sitt årsmöte, som hölls tisdagen den 14 september i Lilltjära bygård.

Detta är en läsartext.

Arkivbild.

Bild: Lilly Stefansson

Annons

Denna strålande septemberdag kunde ordförande Anette Lindholm hälsa 70 medlemmar välkomna. Lokalen var pyntad och möblerad med avstånd enligt restriktionerna.

Musikgruppen Torkel Fäst, Leif Lindström, Erik Löfstrand, Ove Strömberg och Bertil Åberg underhöll både innan, under och efter mötet.

Vi blev serverade goda, matiga smörgåsar och Anette informerade om alla aktiviteter som är på gång. Nytt för i år är matlagningskurs för herrar och Café ”Pensionären”.

Kommande aktiviteter är resor till Ondtjärn i september och till Axmarbruk med julbord i december. I oktober har vi modevisning och i december har vi också en julfest.

Årsmötesförhandlingarna som Sigrid Bolkéus ledde klubbades snabbt igenom. Styrelsen omvaldes, verksamhetsberättelsen och revisionsberättelsen behandlades och en högtidlig parentation med ljuständning och tyst minut för 14 avlidna medlemmar genomfördes.

Annons

Kaffe, tårta och lotteridragning avslutade dagen.

Birgitta Boström

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy