Annons

Annons

Läsartext
LÄSARTEXT: Visionveteranerna har kommit igång igen!

Detta är en läsartext.

30-talet sill- och surströmmingslängtande medlemmar samlades i Ilsbo hembygdsgård.

Annons

Efter två år av isolering och rädsla för coronan börjar våra seniormedlemmar verkligen intressera sig för våra idéer att ut och resa.

Innan augusti månad blev det en bussresa för 30-talet medlemmar med anhöriga till Härnösand och Ångermanälven. På båten Ådalen lll serverades välsmakande lunchbuffé under resan. I Hudik hällde regnet ner hela dagen medan vi norr om Sundsvall fick uppehållsväder under hela resan.

Under färden blev det underhållning av trevlig trubadur som även fick alla resenärerna att sjunga med i allsånger.

Vid månadsskiftet kom nästa aktivitet där 30-talet sill- och surströmmingslängtande medlemmar samlades i Ilsbo hembygdsgård.

I det fina vädret ute kunde en stund före burköppningen alla höra trubaduren Kjell Barkman, Gnarp underhålla. Förväntansfullt öppnades årets och fjolårets inläggningar av strömming. Några gillade löksill och matjesill. Vid varje bord analyserades vilken av inläggningarna var bäst – en svår fråga.

Annons

Allt smakade i alla fall gott. Trubaduren ledde allsånger och varefter kaffe och kaka bjöds. Medlemmarna ville att mera skulle hända vilket gör i oktober.

Annons

Örjan Tjärnström

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy