Annons

Annons

Läsartext
LÄSARTEXT: Höstupptakt för Bollnäs fotoklubb

Bollnäs Fotoklubb startade sin höstverksamhet på måndagskvällen med ett besök i Trolldalen, Växbo. Efter ett år med möten via webben så var det trevligt att kunna träffas och fotografera tillsammans.

Detta är en läsartext.

Annons

Det blev en hel del fotografering. Trolldalen bjuder på många motiv för en fotointresserad. Efter fotograferingen samlades fotograferna för att fika tillsammans. Medans man fikade blev det mycket fotoprat, både kamerateknik men framför allt mycket prat kring bilder och motiv.

Varje månadsmöte har föreningen en liten tävling där man får rösta på sin favorit, men det är framför allt diskussionen kring bilderna som är viktigt.

Eftersom det var en utomhusträff så var kravet på bilderna att de skulle ha formatet 10 x 15 cm. Kvällens vinnare blev Emma Näsman.

Bengt Moberg

Agneta Sundgren fångar ett motiv genom lövverket

Annons

Annons

Fika och fotosnack, det är viktigt på fotoklubbens möten. Emma Näsman och Sven "Lajan" Westergren diskuterar en funktion på kameran

Månadens bild, här diskuteras foto. Mycket beröm och lite konstruktiv kritik utvecklar fotograferandet.

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy