Annons

Annons

Läsartext
LÄSARTEXT: Framtiden ljusnar för Bollnäs seniorer

Bollnäs senioruniversitet har sedan länge planeringen klar för höstens verksamhet i förhoppning om generösare regler för mötesverksamhet.

Detta är en läsartext.

Kemikalier och AI är två ämnen som Bollnäs Senioruniversitet tar upp i höst. Föreläsningarna brukar ofta hållas på Kulturhuset i Bollnäs.

Bild: Olle Nordquist, Ingmar Reslegård

Annons

Vid vårt första möte den 15 september får vi höra Gunilla Ericsson, Borlänge, berätta om sin uppväxt i Japan under andra världskriget.

Senare under hösten - i princip onsdagar i mitten av månaden - kommer vi att få höra förre länsarkitekten Erik Nordin tala om "Kulturvård i Bollnäs - glimtar från 50 års arbete", och Lennart Denkel, professor emeritus i toxikologi om "Rädslan för kemikalier - är den berättigad?"

Avslutning på hösten blir ett föredrag om artificiell intelligens, AI, av pensionerade bollnäsläraren Jan Erik Bohman.

Våra medlemmar tillhör förmodligen de fullvaccinerades skara och ser fram emot att efter den 29 september kunna leva ungefär som vanligt, och ta del av den stimulans som Bollnäs senioruniversitet vill erbjuda!

Christina Berg-Tylöskog

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy