Annons

Annons

Läsartext
LÄSARTEXT: Sandarne PRO startade upp sin medlemsverksamhet med suringträff

Sandarne PRO startade upp sin medlemsverksamhet den 7 september 2021 på Östanbogården efter ett långt uppehåll på grund av coronaviruset.

Detta är en läsartext.

Foto: Privat

Annons

Ordförande Sven Erik Jansson hälsade de 35 närvarade medlemmarna välkomna. Och extra välkommen framfördes till musikerna Björn Hagström.

En kort information om resor som är på gång, bland annat Julkonsert i Stockholm den 12 december, samt att PRO Samorganisation Söderhamn den 9 september skall genomföra sin PRO-vetaretävling i Östanbogården.

Ordförande bjöd därefter in till surströmming och matjessill med diverse tillbehör, Sven Erik upplyste medlemmarna om avståndshållande med hänsyn till att coronareglerna fortfarande gäller. Menyn intogs med god aptit. Efter att medlemmarna stillade hungern genomförde Björn en klurig frågetävling, där lag Hansson och Westerlund tog hem segern. en högt uppskattad och klurig aktivitet för våra hjärnor i dessa kulturfattiga dagar.

Efter kaffe och äppelkaka genomfördes dragning på lotteriet.

Annons

Ordförande Sven Erik Jansson avslutade mötet, samt framförde ett stort tack till köksgruppen för deras arbete.

Enar Granqvist

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy