Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: Sluta dalta med brottslingar!

Insändarskribenten "M" tycker att Sveriges rättssystem måste ändras, för att öka tryggheten.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Arkivbild

Annons

Sverige, vakna! Man kan inte sticka under stolen med att rättssystemet är rätt skevt. Men när ska det egentligen ske en förändring?

Här går man och tror att man ska få känna sig trygg när man bor i ett fint villaområde i en liten by, men skenet bedrar gott folk. Det finns ingen trygghet. På grund av vårt så otroligt skeva och fega rättssystem.

Ja, jag vet, man ska tänta positivt... Men herregud vad jag är less på narkotika, kriminalitet och allt daltande. Man ska tänka på gärningsmännens bakgrund och vad dom har i ryggsäcken. Och man får absolut inte trampa dom på tårna.

Javisst, ska man ta viss hänsyn, men oavsett vad de har i sitt bagage så är det inte okej att gå in på andras egendom och leva rövare. Det är inte okej att riskera andras liv bara för att man behöver ta bilen till polaren för en ny sil, medan den förra fortfarande har full effekt i kroppen. Det är inte okej att lägga påsar med piller och pulver efter vägen, där både barn och djur kan få tag i det, bara för att "ni" ska sköta era affärer "diskret".

Annons

Annons

Polisen vet mycket väl vilka personerna är när man ringer, men ändå får de fortsätta såhär? På grund av vårt så otroligt skeva och fega rättssystem.

Poliserna gör ett fantastiskt jobb som orkar arbeta i motvind. För det är precis vad de gör när de arbetar för att bekämpa brott, tyvärr allt förgäves eftersom systemet inte fungerar. En stor eloge till er poliser!

Man vill inget hellre än att flytta. Men varför ska man själv behöva känna så, när allt man vill är att få känna sig trygg i sitt land, i sin kommun, i sin by och i sitt hem. Hade Sverige haft ett fungerande system så hade man inte känt såhär.

Men skjut en varg eller fiffla med försäkringskassan, då ska du se att rättssystemet fungerar finfint! Bra jobbat Sverige, jag har aldrig varit stoltare.

Sverige, vakna, gör något! Det här är pinsamt.

M

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy