Annons

Annons

Läsartext
LÄSARTEXT: Orienteringsläger avslutade sommarlovet

Under den allra sista sommarlovsveckan bjöd Forsa OK in till orienteringsläger, SOL-skola för barn och ungdomar.

Detta är en läsartext.

Lägret leddes av Karin Trolin och några av klubbens ungdomar.

Annons

Lägret genomfördes med stöd av Hudiksvalls kommun och arrangerades i anslutning till klubbstugan Backa i Sörforsa under ledning av Karin Trolin och en handfull av klubbens egna aktiva ungdomar.

Att hitta ut i naturen och hem igen var temat för lägret som lockat ett 20-tal barn och ungdomar i åldern 6 år och uppåt.

– Vi vill att barnen skall bli bekväma med att vistas i skog och mark och då är grundläggande orienteringskunskaper värdefulla. Lägret har bjudit på enklare orienteringsövningar, lekar och trevlig samvaro, berättar Karin Trolin.

Lägret lockade ett 20-tal ungdomar från 6 år och uppåt.

Annons

Annons

Att lägret och aktiviteterna var uppskattade framgick tydligt av många positiva kommentarer från flera av deltagarna.

– Kul att få avsluta sommarlovet med sådana här dagar då man får lära sig lite om orientering och vad man får och inte får göra i naturen. Särskilt roligt med den avslutande skattjakten, tyckte en av deltagarna.

– Ja, vi får mycket uppskattande kommentarer av deltagare och föräldrar för det här lägret som vi arrangerar varje år i slutet av sommaren. Trots lite inledande regn så har också årets SOL-skola varit lyckad och vi tror och hoppas att deltagarna känner sig nöjda och vill komma tillbaka till våra aktiviteter och träningar i klubben, avslutar Karin Trolin.

Sven Bergström Trolin

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy