Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Sandarne

Insändare
INSÄNDARE: Internet funkar inte som det ska, Söderhamn Nära

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Vi i Sandarne undrar varför internet inte funkar som det ska i Sandarne? Det ligger nere var och varannan dag och har gjort så sedan december 2020. Har varit i kontakt med er men inget har hänt. Ett reducerat pris skulle vara på sin plats.

Sandarnebo

Svar direkt:

Hej,

Eftersom vi inte vet var i Sandarne du bor och var i Sandarne det har varit problem, är det svårt att säga exakt vad som hänt. Vi har gjort egna efterforskningar och kan inte se att vi fått in några felanmälningar som kan förklara att ett flertal Sandarnebor har haft problem med sin internetuppkoppling. Om vi har stora och återkommande problem i ett område brukar vi få veta det väldigt snabbt och dessutom från ett flertal drabbade.

Annons

Annons

Det bästa du och även alla andra som upplever att internet krånglar är att kontakta vår support. Kan de inte lösa problemet lägger de ett ärende till oss som vi tar hand om.

För att kunna hjälpa just dig behöver vi veta vilken anslutning det gäller och vilken utrustning du har. Du får gärna kontakta oss direkt så ska vi se till att hjälpa dig.

Hälsningar,

Affärsområde Bredband

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy