Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Gävleborgs län

Tävla med din bästa sommarbild – chans att vinna 5 000 kronor

Vad är hälsingesommar för dig? Tävla med dina bästa bilder på temat ”Sommar i Hälsingland” i vår populära fototävling! Första pris är en resa värd 5 000 kronor.

Bild: Marielle Anteskog

Annons

Förra året tog Sandra Sandberg, Hudiksvall, hem förstapriset i sommarbilagan Hälsingesommars fototävling. Hennes bild av den typiska sommaren 2020 – en vandring i det fria med avslut på Blacksåsbergets topp – vann juryns gillande. Andrapristagare blev Christian Salin med bilden av ett sommardopp med publik.

Foto: Christian Salin

Annons

Annons

Gör som Sandra och Christian och skicka in dina bidrag. Kanske blir det du som vinner resepresentkort till ett värde av 5 000 kronor, eller andrapriset på 2 000 kronor. Tio hederspristagare vinner varsitt presentkort till ett värde av 200 kronor.

Tävlingsreglerna följer här:

Alla tävlar i samma klass. Bilderna får vara i färg eller svartvitt och kan skickas in digitalt eller som papperskopia. Skickas de in digitalt måste bilden ha en storlek av minst 1 Mb.

Fotona ska vara tagna i Hälsingland sommaren 2021. Det ska dessutom vara du själv som har tagit bilden.

Varje deltagare får medverka med max 3 bilder.

Skriv namn, telefonnummer och adress i mejlet, eller på baksidan av varje bild. Skriv några rader om var och när bilden är tagen.

En jury kommer att bedöma bilderna och dess beslut kan inte överklagas. De prisbelönta fotona presenteras i vår helgbilaga Helga i höst. Vinnarna meddelas personligen. Tidningen förbehåller sig rätten att fritt publicera de insända bilderna.

Bilderna kan tyvärr inte returneras. Ingen anställd inom Bonnier-koncernen får delta i tävlingen. Senast den 3 september vill vi ha ditt bidrag.

Mejla bidragen till: fototavling@halsingesommar.se Eller posta ditt bidrag till: Fototävlingen, Marielle Anteskog, HT Köpmanbergsvägen 1C, 824 50 Hudiksvall Har du frågor? Kontakta Marielle Anteskog på nummer 0650–355 20 eller mejla till marielle.anteskog@helahalsingland.se.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy