Annons

Annons

Läsartext
Läsartext: Tre medaljer till hemmalaget

Söderhamns UIF arrangerade i helgen säsongens finalspel i Rikstian i Söderhamns Idrottshall.

Detta är en läsartext.

Fr.v Casper Strindberg SUIF, Daniel Lindsö SUIF, Diego Alvares Orantes, Arlövs IK

Bild: Privat

Annons

Hela 29 klubbar från hela Sverige fanns representerade med spelare i klasserna flickor och pojkar 13, flickor och pojkar 15 samt flickor och pojkar 17/20. Tävlingen som genomfördes fredag till söndag inleddes med en alla mot alla turnering.

På söndagen blev det slutspel för de sex bästa i varje klass. Hemmalaget som bestod av fem spelare fixade tre medaljer.

I klassen pojkar 17/20 blev det både guld och silver för SUIF genom Daniel Lindsö och Casper Strindberg. SUIFs Dennis Larsson tog silvret i klassen pojkar 15. Han fick se sig besegrad i finalen av träningskompisen David Björkryd, Eskilstuna BTK.

För övriga SUIF-are som kämpade tappert blev det en 6:e plats för Simon Lundquist i pojkar 15, 8:e plats för Elliot Lundquist i pojkar 17/20 och en 10:e plats för Kean Mattbäck i klassen pojkar 13. William Bergenblock, Askims BTK, vann pojkar 13 medan Tuva Oredsson. Halmstad BTK vann flickor 13. Alice Nilsson, Mariedals IK, vann flickor 15.

Annons

Läsartext/Anders Eriksson

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy