Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Minnesord Maj-Britt Norlén, Ljusne: "Alltid en trygg famn att krypa upp i"

Annons

Vår mamma Maj-Britt Norlén har avlidit.

Hon föddes i Ljusne och blev bygden trogen hela livet. Som 15 åring började hon jobba på konsum bageriet i Ljusne. Fritiden tyckte hon om att åka på dans till Storsjön och Lervik. Efter giftermålet med pappa så blev hon hemmafru och fostrade oss 4 barn.

Förutom att hålla oss hela och rena så var det båtturer till stugan och holmarna. Mamma tyckte mycket om handarbete, särskilt att sy dukar. Vi barn har haft förmånen att fått växa upp med en trygg mamma som alltid var hemma när vi kom från skolan. Senare även barnbarnen. Alltid en trygg famn att krypa upp i. Vi är så tacksamma att fått haft just dej till vår mamma.

Annons

Annons

Det blev så tomt, ingen möter oss vid hemmets dörr. Saknaden är tung att bära. Sorgen får ha sin tid och sedan kommer bara ljusa minnen. Mamma blev 92 år och 6 månader. Hon efterlämnar 4 barn, barnbarn samt barnbarnsbarn. Tack mamma för ALLT

Barnen genom "jäntan" Britt-Inger

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy