Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Alfta-Skålsjön-Svabensverk

Läsartext
Läsarbilder: Sommarkul i Viksjöfors

Detta är en läsartext.

Hanna Widarsson och Mathilde Guthu tar emot alla barnen med stor entusiasm. Fotograf: Helena Ehrstrand

Annons

Viksjöforsbalettens sommarledare satsar stort på att barn ska ha intresseväckande aktiviteter. Det finns något att välja varje vecka.

Ute erbjuds lekar, dansstopp, cykelskola, fotboll, orientering m.m. och inne bakar man så mjölet yr och grädden stänker. Idel glada barn.

Elin, Hanna, Mathilde, Leo, Camila, Karro och Mikaela har en plan för varje tillfälle. Till exempel öppnar Leo Magnusson sin cykelbana måndag den femte juli. Då blir det cykelkul med trix och gupp för alla som vågar.

Annons

Annons

Leo räds inte förarbete. Han skyfflar, skottar, stampar och provar. Ett helt lastbilsflak med sand är snart på plats i Viksjöforsslänten.

Helena Ehrstrand

Fotboll med Camila Daza är rena drömmen. Hon delar med sig av gediget kunnande. Fotograf: Helena Ehrstrand

Leo Magnusson testkör cykelbanan. På måndag den 5 juni är öppningsdagen. Ett måste för alla unga cykelentusiaster! Fotograf: Helena Ehrstrand

Vem kan motstå dagens bakverk? Inte vi i Viksjöfors i alla fall! Fotograf: Helena Ehrstrand

Ledarna Karoline Olsson och Mikaela Kjellberg bjöd in till barnfest inför midsommar. En praktfull majstång möjades i samarbete med alla barnen. Pannkakstårta med rikligt med jordgubbar och grädde åtnjöts i flödande sol. Fotograf: Helena Ehrstrand

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy