Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kampsport

Läsartext
LÄSARTEXT: Alva blev Årets Ju-Jutsuka

Detta är en läsartext.

Alva Käller. Foto: Per Bladh

Annons

Hudiksvalls Ju-Jutsuklubb firade sitt 20-års jubileum år 2013. Det var då det hedervärda vandringspriset "Årets Ju-Jutsuka" delades ut för första gången. Priset uppmärksammar en medlem i klubben som utmärkt sig på något sätt under det gångna året och skänktes av klubbens grundare, Ulf och Katarina Bäckström. Årets Ju-Jutsuka får äran att ta emot två pokaler, en som är själva vandringspriset och en som mottagaren får behålla livet ut. Pristagaren får också, vid ceremonin, en tavla från klubben med motiveringen till utmärkelsen.

Annons

Annons

År 2020 röstades Alva Käller fram som Årets Ju-Jutsuka med motiveringen: "Hon är en ung, duktig ledare som alltid ställer upp för klubben. Hon har en ödmjuk inställning och utvecklas hela tiden i positiv riktning. Hon är med sitt sätt att vara ett föredöme för alla i Hudiksvall Ju-Jutsuklubb!" Alva har 5:e kyu gult bälte och är hjälpinstruktör till flera av träningsgrupperna. Hennes föräldrar var med under ceremonin, glada och stolta över dotterns prestationer.

Rich Schreiner

Foto: Per Bladh

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy