Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: Det luktar mygel, Bollnäs bandy

Signaturen Besviken igen ifrågasätter hur Bollnäs bandy kan anställa en person, när man nyligen sagt upp personal. Bollnäs bandys ordförande Sofia Nordell ger svar direkt.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Sofia Nordell, ordförande Bollnäs bandy.

Bild: Peter Axman

Annons

Hur kan det komma sig att Bollnäs bandy har råd att anställa en person på 50 procent när de nyss har sagt upp personal för att spara pengar? Samma person som tidigare fick 10 procent av det han samlade in får nu lön för det!

Tror Bollnäs bandy att ingen ska reagera när de är ärliga från början? Vad säger facket om att de anställer ny personal när de nyss har sagt upp personal? Luktar mygel igen! Fattar de inte att de förstör för sig själva igen?

Annons

Annons

Besviken igen

Svar direkt:

För att få en ekonomi i balans behöver föreningen öka intäkterna och minska kostnaderna. När vi i fjol fick hjälp av en säljare på provisionsbasis såg vi hur han tillsammans med alla engagerade fans och sponsorer bidrog positivt till vår ekonomi. 

Det vill vi inte mista. Därför valde vi att anställa säljaren – för att öka fokus på intäkter och engagemang för vår förening. 

Dessutom är vi trygga i att säljaren (som verkligen brinner för föreningen och sin uppgift) finansierar sig själv, vilket givetvis gynnar Bollnäs bandy och alla som stöttar oss!

Sofia Nordell, ordförande Bollnäs bandy

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy