Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: Avbryt bandyhallsbygget

Signaturen Realist är inte nöjd med hur bandyhallen i Bollnäs kommer att se ut.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Avbryt bygget av bandyhallen, skriver signaturen Realist.

Annons

Jag är inte glad att denna lada ska byggas där den byggs, vill man spela bandy kan man göra det någon annanstans, inte i centrala delarna av Bollnäs.

Det som fick mig att skriva detta denna gång är det jag såg i tidningen som var skisserna över byggnaden och jä---r vad hög den blir, titta på den låga byggnaden som är avlång det är alltså Gumpels, ladan kommer bli ungefär dubbelt så hög som Gumpels om man tittar lite på omgivningen så kommer den bli högre än den hårt diskuterade padelhallen som är väldigt stor. Tänk rätt nu eller gräv ner den tio meter när ni ändå gräver. Bollnäs "fina" genomfart kommer att skylta med en vägg, men det kanske är det som är multiarena, att klätterklubben får vara där också.

Annons

Annons

Hoppas att detta får fler att inse hur stor förstöring av området detta blir. Avbryt detta och gör området till ett sport-/rekreationsområde, gröna ytor, fotbollsplan som det inte finns enligt många, basketplan, padelbana, volleybollplan. Jag har sagt detta så många gånger men ingen vill lyssna.

Konstigt att på sommaren ska/kan man cykla till Sävstaås för att spela fotboll men man måste ligga centralt för att spela bandy på vintern.

Tack för ordet, detta var sista gången jag kommer yttra mig i denna sak.

Realist

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy