AnnonsHSB Södra Norrland

Förvaltaren Malin kom tillbaka till HSB: "En trygg arbetsplats och en tjänst där jag kan göra skillnad"

Som fastighetsförvaltare på HSB är Malin Eklöf en viktig länk i att skapa en ännu bättre boendemiljö för de anslutna bostadsrättsföreningarna. Med varierande uppgifter och en stabil arbetsgivare i ryggen har hon hittat en arbetsplats att utvecklas på.

– Eftersom arbetet är så händelsebaserat vet man aldrig på förhand hur dagen kommer att se ut, vilket jag tycker är jättekul. Kanske kommer det ett oväntat samtal med en spännande fråga man får sätta tänderna i.

Malin Eklöf har jobbat som förvaltare på HSB sedan 2015, en roll som enligt henne själv ofta sätter problemlösningsförmågan på prov.

– Jag fungerar som styrelsens förlängda arm i allt ifrån ekonomiska och juridiska ärenden till beslut som rör det tekniska underhållet. Jobbet styrs helt av vad föreningarna behöver hjälp med, så det gäller att ha koll på många olika områden och ständigt utmana sig själv att lära sig mer. Man är lite som spindeln i nätet, kan man säga.

Efter ett par år på en annan arbetsplats så fick jag hemlängtan, nu är jag tillbaka hos HSB

Att man varje dag verkar för att förbättra tryggheten, miljön och boendekvaliteten för medlemmarna gör det också till ett väldigt meningsfullt jobb, menar Malin.

– Vi har en nära dialog med föreningarna och har med tiden byggt upp en trovärdighet och ömsesidig respekt som är väldigt speciell. Jag känner att jag gör skillnad för styrelsen och för de boende, och det ger en enorm tillfredsställelse att samarbetet fungerar så bra.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på HSB? Läs mer här.

Malins historia på HSB sträcker sig egentligen tillbaka till 2006, då hon efter examen fick jobb i verksamheten som ekonom. År 2012 gick hon tillfälligt över till ett annat företag, men några år senare valde hon att komma tillbaka till HSB i rollen som förvaltare.

– Som förvaltare jobbar man bredare och lite mer omväxlande, och jag gillar verkligen kontakten man får med kunderna. HSB är också en trygg arbetsplats med ett långsiktigt tänkande, samtidigt som vi alltid försöker ligga i framkant när det gäller modernisering.

Att hon trivs så bra på jobbet har också mycket att göra med den positiva stämningen bland medarbetarna, berättar hon.

– Det finns en fin teamkänsla på arbetsplatsen och ett stort engagemang i företaget. Vi stöttar varandra och var och en bidrar med sin kompetens där det behövs, om jag själv inte har svaret på en fråga kan jag alltid vända mig till mina kollegor som gärna hjälper till. Det är ju vi allihop som är HSB, och tillsammans kan vi göra vårt allra bästa för föreningarna.

Här kan du se vilka lediga tjänster som finns hos HSB just nu

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och HSB Södra Norrland och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Helahälsinglands redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy