Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Orientering

Läsartext
LÄSARTEXT: Hittaut i Bollnäs kommer tillbaka nästa år

Hittaut-säsongen i Bollnäs 2020 överträffade alla tänkbara förväntningar: både deltagarantal och antal registrerade checkpoints ökade med ca 50 procent mot fjolåret, och närmare 2500 deltagare (motsvarande 9 procent av kommunens befolkning) har hittat ut i det vackra grannskapet under året.

Detta är en läsartext.

Terrängbild från Hänsjöberget mellan två av årets checkpoints.

Annons

I dagarna har det beslutats om att fortsätta även nästa år. Precis som tidigare blir det ett större antal checkpoints i och runt omkring Bollnäs tätort, men det tillkommer också flera spännande, nya områden. Preliminärt kommer nästa års deltagare att få stifta bekantskap med Villsjön, Kölberget, Kilafors/Rumpberg, Orbaden/Åsberget och Arbrå. Nu återstår arbetet med att säkra en finansiering av projektet genom sponsring och bidrag.

Annons

Annons

Kul att hitta checkpoints.

Orienteringsklubbarna Rehns BK, Segersta OK och Vallsta SK hoppas på att såväl gamla som nya deltagare hittar ut i vår vackra kommun under det kommande året.

Henrik Fröjd

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy