Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Innebandy

En fullspäckad innebandykväll – när Sporten sänder dubbla DM-finaler: "Känns så klart extra bra"

På fredag kväll blir det innebandy för hela slanten.

Då livesänder vi nämligen både damernas och herrarnas DM-final.

– Det känns jätteroligt att kunna erbjuda det här till pluskunder och prenumeranter, säger Leo Hägglund som kommenterar herrarnas final.

Annons

På fredag väntar alltså en späckad innebandykväll i Hälsingland. Det när det ska göras upp om DM-titeln på både dam- och herrsidan.

Nu kan vi glädjande nog berätta att båda finalerna kommer att livesändas på Helahälsingland.se.

– När vi sände några innebandymatcher förra säsongen var det ett stort intresse, därför känns det jätteroligt att nu kunna erbjuda även DM-finalerna till våra kunder. När det inte är möjligt med publik på matcherna känns det så klart extra bra, säger Sportens Leo Hägglund.

Annons

Annons

På damsidan är det Hudik/Björkberg och Söderhamns IBF som möts och på herrsidan är det FBC Bollnäs och Håsta IBK.

– Nu får vi också en chans att se hur lagen ligger till inför seriestarten som närmar sig med stormsteg. Det här är ju lag som kommer att stöta på varandra flera gånger under säsongen.

För att se någon (eller båda – det går så klart bra att "zappa" mellan sändningarna) av matcherna behöver du vara pluskund hos Helahälsingland eller prenumerant på någon av våra papperstidningar.

*****

DM-finaler innebandy

Fredag

Herr, 19.00: FBC Bollnäs–Håsta IBK

Dam, 19.30: Hudik/Björkberg–Söderhamns IBF

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy