Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ovanåker

Läsartext
LÄSARTEXT: Friskvård med kulturinslag i Långhed

Att vara ute på promenad i dessa tider är riktigt hälsosamt för kropp och själ. I Långhed har vi arrangerat kulturpromenader sedan i början av februari.

Detta är en läsartext.

Vi tittar ut över vyerna och det finns mycket att berätta om livet i Långhed.

Annons

Att röra på sig gör att vi alla mår bra. Vi kommer att fortsätta med detta framöver på onsdagar med start klockan 9. Vi går på behörigt avstånd till varandra men känner ändå gemenskap.

Start och mål är vid bygdegården i Långhed.

Annons

Efter promenaden så smakar det gott med kaffe och en tunnbrödsmacka. Våren har bjudit på många fina promenader och fina fika stunder både ute och inne.

Annons

Vad smakar bättre efter promenad än fika och självklart blir det tunnbröd!

Vi bedriver denna aktivitet som en studiecirkel i Studieförbundet Vuxenskolans regi. Som studiematerial så har vi boken Smakarv. En fantastisk bok om kultur och vårt matarv. Våra samtal under promenaderna är om just dessa ämnen!

Boken smakarv är en fantastisk bok och används som underlag vid promenaderna. Här får Birgitta Froms-Andersson, ansvarig för friksvården boken av Ellinor Lundström från Vuxenskolan.

Margareta Englund

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy