Annons

Annons

Läsartext
LÄSARTEXT: Teaterkryssningen var "så som i himmelen"!

Att få uppleva en resa som innehåller allt, det är stort! En Teaterkryssning, med musikalen – Såsom i Himmelen på Oscarsteatern i Stockholm blev en upplevelse av stora mått för SKPF Pensionärerna avd 50, avd 60 Bollnäs, avd 18 Gävle avd 41 Sandviken och VisionVeteranernas medlemmar.

Detta är en läsartext.

Bild: Läsarbild

Annons

Tidig söndagsmorgon, och efter en god lunch i Fullerö blev det sedan färd till Stockholm med vår fantastiske chaufför Anders på Lönns buss, som berättade om vad vi passerade i Stockholm, på vägen mot Oscarsteatern.

Ibland är det svårt att hitta orden och formulera dem, så att det beskriver upplevelserna på ett rätt sätt. Så var det efter denna helt underbara föreställning!

Denna musikal var fylld av budskap som berörde, skakade om – att få vara den man är, mobbingens konsekvenser, insikter om människors kraft och styrka när man går samman, att man kan förändra både människor och världen!

Vänners styrka och mod som gav kraft att våga bryta upp, bort från kvinnovåld och förnedring, allt detta på Internationella Kvinnodagen, tillsammans blir vi en kraft!

Vi fick uppleva kärlek, humor och allvar och sångens kraft- allt berörde. Vilka enastående skådespelare och artister! Tårarna fick rinna, inombords fanns allt att bottna i, att få bearbeta och samtala om och njuta av tillsammans.

Annons

Efter föreställningen fanns bussen där och vi fick transport ner till Stadsgårdskajen för en kryssning med Cinderella. Umgänge, trivsel, god mat och samtal om det vid varit med om, förgyllde tillvaron.

Annons

En summering av våra upplevelser från resan är: allt har berört och berikat vår inre människa, vi bär med oss budskapen, tankarna och upplevelserna från den fantastiska föreställningen. Vi var där- det var stort!

Allt blir så tydligt, vi behöver varandra, vi behöver få uppleva kultur - sång, musik och teater, få ta del av – bära med oss och få uppleva glädje tillsammans!

Elsie Bäcklund Sandberg

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy