Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsartext
LÄSARTEXT: Bakugnen är på plats i Godtemplarhuset i Långhed

Projektet i Långhed, "Kulturarv möter framtid", går framåt. Oerhört mycket har hänt tack vare massor av ideella krafter inom föreningen samt givetvis stora bidragsgivare.

Detta är en läsartext.

Det vackra Godtemplarhuset i Långhed från början av 1900-talet förvaltar en stor bit historia. Nu tar vi hand om hus och bygd och tar ny fart inför framtiden.

Annons

Föreningen kommer att slå på stora trumman när renoveringen är helt klar och projekt rullar igång framåt hösten. Bygdeföreningen har ett enormt vackert hus som byggdes för drygt 100 år sedan att förvalta. Aktiviteterna är många i föreningen och vi känner nu att vi kan bygga vidare inför framtiden.

Lokalen har varit föreningens under 20 år och den har varit en underbar samlingspunkt och inför kommande aktiviteter bjuder vi in alla åldrar och kulturer för att gemensamt utveckla våra kulturarv och bygga en bra framtid.

Annons

Annons

Vacker, och stilig är den nya bakugnen som här bjuder in till taco-kväll. Framåt oktober kan vi börja baka!

Glädjen är stor över att vi nu kan erbjuda de traditionella taco-kvällarna i bygdegården. Samtidigt visar vi upp den vackra och stiliga, vår stolthet: bakugnen! Många glada och hungriga besökare från när och fjärran har kommit och vi ser till att de får trevligt fredagsmys i Långhed.

Margareta Englund

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy