Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nordanstig

Trolska Skogen släpper uppföljare till Grammisnominerat barnalbum

Efter att Trolska Skogen blev Grammisnominerade i kategorin Årets Barnalbum för skivan "Kan innehålla spår av musik", arbetar sagoparken nu med ett uppföljande album.

Trolska Skogen gör en uppföljare till albumet "Kan innehålla spår av musik".

Bild: Izabelle Johannisson

Annons

Trolska Skogens andra album har namnet "Kan innehålla stråk av träd" med musik komponerad av Niklas Medin och texter skrivna av Helena Brusell och Johan Svangren. Som ett komplement till skivan släpps även en bilderbok med illustrationer av Jens Ahlbom.

Läs också: Hälsingar nominerade till nationellt företagarpris: "Värnar om både skogen och orten"

Annons

Annons

– Vi vill skriva text och musik om träd och dess betydelse för människan på ett roligt och lekfullt sätt och även att fakta ska kunna smyga sig in och fastna hos barnen eller den som väljer att lyssna på sångerna. Vi hoppas också att man ska kunna känna igen exempelvis en tall eller asp efter att ha hört våra sånger, säger Helena Busell, grundare och verksamhetsledare på Trolska skogen, i ett pressmeddelande.

Skivan och boken finansieras delvis genom KUA-fonden Gävleborg.

Läs också: Trolska skogens skiva kan få en grammis: "Att få en nominering är som att vi redan vunnit"

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy